Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bouwmeterkasten

AIC levert prima bouwmeterkasten onder eigen merk

Bij de Aannemers Inkoop Combinatie in Harderwijk kunnen bouwaannemers alles bestellen voor de inrichting van hun bouwterrein en voor de uitvoering van hun bouwprojecten. Al meer dan zestig jaar is de AIC het betrouwbare adres voor aannemers uit heel Nederland voor hun bouwbenodigdheden. Aannemers kunnen erop rekenen dat AIC prima producten levert die zich in de bouwpraktijk hebben bewezen en dat deze deze producten worden geleverd voor een gunstige prijs. Daarnaast is AIC een belangrijke vraagbaak voor aannemers over de inrichting van hun bouwterrein. Neem nu bijvoorbeeld de bouwmeterkasten van AIC. Prima producten die door AIC onder eigen merk worden aangeboden en afgemonteerd worden geplaatst door eigen mensen op bouwterreinen door heel het land.

Bouwmeterkasten op bouwplaatsen door heel het land

De belangrijkste gewenste eigenschap van bouwmeterkasten is dat deze apparaten die de aansluiting van het bouwterrein op het elektriciteitsnet verzorgen, probleemloos functioneren. Elke storing in deze kasten is er een te veel, want daardoor ligt het werk op de bouwplaats stil en dat is een kostbare zaak. Bij AIC werken mensen die alles weten van bouwmeterkasten en hoe deze worden toegepast in de bouw, waardoor ze bouwaannemers perfect kunnen adviseren bij hun keuze voor de optimale bouwmeterkast en die dan ook nog op de bouwplaats afleveren en afmonteren. Deze combinatie van prima producten, goede service, gecombineerd met uitstekend advies is kenmerkend voor de werkwijze van AIC.

Het juiste assortiment voor een gunstige prijs

De kracht van AIC is het juiste, brede productassortiment voor een gunstige prijs, goede service en professioneel advies. Dat maakt van de Aannemers Inkoop Combinatie uit Harderwijk een belangrijke schakel in de bouwketen van Nederland.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de producten en dienstverlening van AIC? Neem dan contact op en bel met 0341 – 41 33 41 of mail naar info@aic.nl.