Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Werken Nachtbrillen Echt in het Donker? Absoluut!

De nachtbril is als een zonnebril die je alleen ‘s nachts draagt ​​om verblinding te voorkomen zonder dat je minder gaat zien. Nachtbrillen brengen daardoor meer veiligheid in het verkeer.

Wat zijn nachtbrillen precies?

De nachtbril is een speciale bril met gele glazen waarmee je ‘s nachts helderder kunt zien door vermindering van schittering tijdens het autorijden. Een nachtbril heeft een gele laag over de lenzen die de blauwe lichtgolven die ‘s nachts verantwoordelijk zijn voor al die schitteringen blokkeert. Met een nachtbril kun je dus ‘s nachts veilig rijden zonder je zicht te verliezen of dat de dingen donkerder worden. Door de speciale gele glazen wordt het zicht relaxed en maakt autorijden in de nacht meer ontspannen.

Autorijden en motorrijden in de nacht met een nachtbril

Het is moeilijk rijden als de zon recht in je ogen schijnt en daarom dragen veel mensen overdag een zonnebril tijdens het rijden. Maar ‘s nachts kan het net zo gevaarlijk en verblindend zijn met alle felle koplampen van tegemoetkomend verkeer, verlichte reclameborden en de veel fellere blauwe witte LED of Xenon verlichting van tegenwoordig. Je zult verbaasd zijn hoeveel bronnen van verblinding er op de weg en naast de weg zijn. Ook remlichten, straatverlichting en zelfs verkeerslichten kunnen je zicht verminderen.

Er zijn zoveel mensen die halogeenlampen in auto’s plaatsen, of degenen die vergeten om hun grootlicht uit te doen waardoor je een enorme schittering krijgt en je je rijstrook uit het oog kan verliezen met alle gevolgen van dien.

Nachtbrillen ook geschikt voor watersport liefhebbers?

Ja eigelijk overal waar je last van schitteringen kunt hebben is een nachtbril reuze handig. Niet alleen voor de watersport maar voor de hengelsport zijn deze brillen met gele glazen een uitkomst als je naar het water moet staren.

Overzet nachtbrillen voor over je gewone bril

Draag je lenzen of heb je een bril op sterkte dan neem je gewoon een overzetnachtbril of een clip on en flip up met de gele glazen. Bij nachtbrillen.nl hebben ze een goed assortiment aan nacht brillen met diverse modellen.

Nachtbrillen in het kort samengevat

De speciale gele glazen in de nachtbrillen geven rust aan de ogen voor wie problemen heeft met koplampen van tegenliggers, maar ook bij mist, straatverlichting en lichtreclames. De gele glazen neutraliseren het blauwe licht en vormen daarmee de essentie van een goede nachtbril. Dankzij deze bril kun je beter zien in het donker zonder dat je last zal hebben van verblinding door felle verlichting of door schittering.

Je hoeft alleen maar de bril ‘s nachts op te zetten en verder te gaan met wat je aan het doen was. Het kan misschien een tijdje duren om eraan te wennen want tenzij je een bril op sterkte hebt ben je waarschijnlijk niet gewend om tijdens het rijden’ s nachts een bril te dragen.

Bestel nachtbrillen online

Bij nachtbrillen.nl kun je ook twee brillen in ene bestellen waardoor je een hele grote korting krijgt. Want ga ermaar vanuit dat wanneer je eenmaal zelf een nachtbril hebt gebruikt tijdens het rijden je je vrouw er gaag eentje cadeau wil geven.

https://nachtbrillen.nl/