Abels Transportation
Image default
Offers

Voor welke kleur laminaat ga jij?

Als je dan eindelijke een nieuwe vloer kunt kopen of bestellen, dan zie je er zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vooral wat uitstraling betreft is er zo veel variatie. Zoek je een laminaat met een warme uitstraling? Moet de woonruimte optisch groter of juist kleiner lijken? En vooral; wat is jouw smaak wat betreft inrichting en interieur? Daarnaast is er nog weer keuze uit verschillende formaten. Denk aan XL laminaat, tegellaminaat of visgraat laminaat. In de blog schrijf ik over grijs laminaat, een neutrale kleur die past in elk interieur.

Een neutrale kleur: Grijs-laminaat

Twijfel je over welke kleur laminaat je wilt nemen? Ga dan voor een neutrale kleur. Bijvoorbeeld grijs. Je vind bij het houtlook laminaat veel verschillende soorten. En wil je helemaal wat anders dan zijn er ook mooie tegel laminaat vloeren in verschillende kleuren grijs.

Grijs laminaat met een houtlook

Elke laminaat collectie heeft mooie grijstinten, van licht grijs, warm grijs, donker grijs, en al die andere grijstinten er tussen in. De houtlook speelt natuurlijk ook een rol bij je keuze. Ten eerste het houtsoort dat geprint is op het laminaat. Houd je van een rustieke vloer, met noesten en een ruige houttekening. Of zoek je juist een vloer die rustig oogt, dus die nagenoeg geen noesten heeft. De uiteindelijke keuze heeft natuurlijk ook met je smaak te maken. Koop nooit een vloer die je niet mooi vind, maar die je wordt geadviseerd! Jij moet er uiteindelijk naar kijken en op leven.

Grijs tegellaminaat

Het assortiment tegel laminaat heeft zich de laatste tijd enorm uitgebreid. De vloeren die je  tegenwoordig ziet zijn ook nagenoeg niet te meer te onderscheiden van een echte tegelvloer.

Zo zie je de natuurteen look laminaatvloeren en de betonlook, en zelfs in hoogglans. De meeste verkochte tegel laminaatvloeren in een grijstint is de leisteenlook of de betonlook. Voor elke modern inrichting past de betonlook. De leisteen look past eigenlijk in elk interieur. Dus ook dit is weer een kwestie van smaak.

De voordelen van grijs laminaat

Voor welke kleur laminaat je ook kiest, de voordelen blijven hetzelfde. Laminaat is een betaalbare vloer die ook nog eens een keer heel goed zelf te leggen is. Laminaat is voorzien van een klik systeem, dus lijmen is overbodig. Verder is laminaat slijtvaster dan een houten vloer. Dankzij de sterke toplaag zal laminaat minder snel krassen dan een houten vloer. verder voordeel is het simpele onderhoud. Laminaat kan op elke soort vloerverwarming gelegd worden.

 

https://www.beboparket.nl/