Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Charters gezocht

AFMB is op zoek naar jou! Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning en heeft u daarnaast een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u bij AFMB juist! Bij AFMB worden er charters gezocht. Een chauffeur met een eigen truck zit goed bij dit bedrijf. De trailer kan door AFMB in bruikleen worden gegeven.

Internationaal transportbedrijf

AFMB is in 2010 opgericht en is gevestigd in Cyprus. AFMB is een internationaal transportbedrijf en zij begeleiden internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van de positie ten opzichte van de concurrentie. Om dit te bereiken kijkt AFMB hoe de Europese regelgeving zo gunstig mogelijk toegepast kan worden.

Vanuit Cyprus worden de klanten van AFMB bedient met hulp van een modern eigen wagenpark die AFMB bezit. Zowel Belgische als Nederlandse ervaren vrachtwagenchauffeurs bemannen dit wagenpark. Deze ervaren vrachtwagenchauffeurs beheersen bovendien de Europese talen, waardoor zij zich makkelijk een weg banen door Europa. Charters en eigen rijders met een eigen vrachtwagen voeren een deel van de internationale transporten uit voor AFMB. Op deze manier krijgen charters en eigen rijders de kans om te doen waar zij goed in zijn: transporteren.

Vele diensten

Als charters kunt u bij AFMBterecht voor vele diensten, zoals: transportmanagement, factoring, hulp bij uitvlaggen, hulp bij omvlaggen, fleet management en planners. Wilt u graag meer weten over één van de genoemde diensten of wilt u graag meer weten over de overige diensten die worden aangeboden? Surf dan snel naar de website van AFMB en meld u aan!

 

http://www.afmb.eu/