Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuisauto huren bij Amcar Autoverhuur Amsterdam

Een verhuisauto huren, zonder u druk te maken over hoge kosten? Dat kan bij Amcar Autoverhuur Amsterdam. Tijdens het reserveren van de verhuisauto, ziet u meteen wat de kosten zijn en bepaalt u zelf de datum van afhalen en terugbrengen. Een verhuisauto huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Voordelen huren van een verhuisauto:

  • Geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering en contracten
  • Zelf uw huurperiode bepalen (ook in het weekend)
  • Flexibiliteit in huurtermijn
  • Duidelijk en transparante kosten
  • Altijd de juiste auto ter beschikking voor uw verhuizing
  • Geen extra kosten aan extern verhuisbedrijf

Wilt u een personenauto of een bestelbus huren, kijk dan eens bij onze bestelbus huren en personenauto huren. Hier bieden we een groot scala assortiment aan en kunt geheel zelf bepalen voor welk termijn u wilt huren. Dit kan voor een kort termijn zijn of voor een langere termijn.

U hoeft geen enkele verhuisklus meer uit de weg te gaan. Bij Amcar Autoverhuur Amsterdam is er altijd een verhuisauto die aansluit bij uw persoonlijke wensen.  Heeft u een nieuw bankstel aangeschaft of heeft u online een tweedehandse wasmachine aangeschaft en weet u niet hoe u deze kunt ophalen? Maakt u daar maar geen zorgen over, want bij Amcar Autoverhuur Amsterdam, helpen wij u aan de juiste auto voor uw (nieuwe) meubels.

U kent het vast wel, u heeft online een nieuwe of tweedehands meubelstuk gekocht. Alles ging soepel en nu komt het laatste stuk: Hoe ga ik het vervoeren? Dit is het moment dat wij van Amcar Autoverhuur Amsterdam u komen helpen. Een verhuisauto lenen van iemand in uw omgeving is vaak lastig, maar bij ons zorgen we ervoor dat de geschikte auto voor u klaar staat, zodat u moeiteloos uw nieuwe meubels op kunt halen.

We hebben diverse verhuisauto’s ter beschikking staan. Bent u op zoek naar een grote verhuis bus? 

De voorwaarden voor het huren van een verhuisauto

Geen kleine letters, geen gedoe, maar transparantie en duidelijkheid bij Amcar Autoverhuur Amsterdam. Ook bij het huren van een verhuisauto.  Niets is zo vervelend om achteraf meer kosten te hebben dan in aanvang wordt gedacht. Daarom zijn we altijd heel transparant in onze voorwaarden en onze prijzen.

 

Belangrijke informatie

Belangrijk om te weten is dat u bij het reserveren €100,- aanbetaald op uw boeking en u altijd reserveert op een klasse. Het exacte merk en model worden op het laatst kenbaar gemaakt en hangt af van de actuele beschikbaarheid per locatie. U geeft zelf aan waar en wanneer u de auto ophaalt en terugbrengt. U dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands of internationaal rijbewijs. U kunt vanaf de leeftijd 19 jaar een auto huren bij Amcar Autoverhuur Amsterdam. (We rekenen bij jonger dan 23 jaar een toeslag van €15,- per dag) Let tijdens het boeken goed op bij belangrijke details waar u wel of niet voor betaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor buitenlanddekking, een extra bestuurder, inzittende verzekering en milieukosten. Het eigen risico bedraagt standaard en minimaal €300,- U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor AdBlue. Daarmee betaalt u per kilometer iets extra, waarmee door een toevoeging in de brandstof de schadelijke uitstoot aanzienlijk verminder wordt.

Huurperiode

Een kalenderdag als huurperiode is van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Wilt u een dagdeel huren? Een dagdeel bij Amcar Autoverhuur Amsterdam is 4 uren (of vanaf 17.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur) Bij het inleveren van de auto/bus na sluitingstijd kunt u de auto parkeren (let op! In amsterdam is het betaald parkeren tot 24.00 uur) en de sleutels kunt in de sleutelklus deponeren. Wanneer u de auto terugbrengt zorgt u ervoor dat deze netjes is afgetankt.

Borgsom

Voor onze auto’s in de klasse J tot en met P is een contante borgsom mogelijk. Overige klasse is de borgsom altijd met pin of creditcard. De hoogte van de borgsom wordt bepaald door de klasse en de periode van de huur. Wij rekenen altijd minimaal €300,- per dag. Heeft u vragen over de hoogte en vorm van borgsom, neem dan contact met onze servicemedewerkers zij helpen u graag verder.

Een verhuisauto kunt u eenvoudig online regelen en dan doen wij de rest voor u. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met een van onze servicemedewerkers en zij helpen u verder op weg.

https://autoverhuur.amsterdam/verhuiswagen-huren/