Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte in Amsterdam Oost huren

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk een opslagruimte in Amsterdam Oost. Van oorsprong zijn wij een vastgoedbedrijf, maar al sinds een aantal jaren richten wij ons op het verhuren van particuliere ruimtes voor opslag. 

Een opslagruimte in Amsterdam Oost van Opslagman

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk online een opslagruimte huren in Amsterdam Oost tegen scherpe tarieven en met een persoonlijke service. Wij kiezen er heel bewust voor om de verhuur van onze ruimtes enkel online te laten plaatsvinden. Zo kunt u huren wanneer het u uitkomt. De benodigde informatie sturen wij simpelweg naar uw mail of is te vinden via het eigen klantenportaal waarop u eenvoudig via onze website kunt inloggen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service. Daarom is er ook de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen. 

Reden om te huren

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk een ruimte online. Zo hoeft u niet te wachten en regelt u alles vanaf uw bank. Wanneer u eenmaal een ruimte heeft, is deze 7 dagen per week toegankelijk door middel van een toegangscode. Uw spullen staan er zeer veilig doordat de ruimtes 24 uur per dag worden beveiligd. Daarnaast zijn de ruimtes droog en verwarmd. Het verhuizen van uw spullen gaat gemakkelijk met de interne vervoersmiddelen en een lift om ze te verplaatsen. Deze hulpmiddelen kunt u kosteloos gebruiken. Een ander groot voordeel is dat Opslagman geen opzegtermijn kent. Uw ruimte kunt u kosteloos dagelijks opzeggen of ruilen voor een grotere of kleinere ruimte. 

Ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollen materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van interne transportmiddelen. Het vervoeren van spullen wordt op deze manier minder stressvol. Het enige dat u nog hoeft te regelen zijn de handen die helpen bij het laden van de bakwagen en het lossen bij onze ruimtes. Het is ook mogelijk om extra verhuizers in te huren. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website.