Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schaftketen van Brouwer Nijkerk

Zelf schaftketen samenstellen bij Brouwer Nijkerk

Bouwbedrijven die op zoek zijn naar schaftketen, zullen bij Brouwer Nijkerk zeker slagen. De standaard schaftketen vanaf zes personen zijn direct te leveren. Bouwbedrijven kunnen echter ook een schaftketen op maat kopen. Voor heel grote bouwprojecten zijn units ideaal: zij zijn drie hoog stapelbaar en bijvoorbeeld te voorzien van een aparte sanitaire unit. Ook zijn zij in huisstijlkleuren te schilderen. Schaftketen op maat hebben een levertijd van één tot anderhalve maand. Ook een schaftkeet kopen?

Zelf een schaftkeet samenstellen

Brouwer Nijkerk helpt bouwbedrijven graag met het samenstellen van de juiste schaftwagen. Wat de juiste schaftkeet is, hangt onder andere af van de functies die de keet moet vervullen: is het uitsluitend een ruimte om te eten of zal het ook als kantoor en opslagruimte dienen? Hoeveel bouwmedewerkers zullen gebruik maken van de keet? Moet de schaftkeet van extra beveiliging worden voorzien, zoals inbraakwerend hang- en sluitwerk? Is vast of los meubilair het meest praktisch in deze situatie?

De service van Brouwer Nijkerk

Brouwer Nijkerk houdt van korte lijnen en kan klanten daarom snel van informatie voorzien en eventuele problemen met schaftketen verhelpen. Bedrijven die (extra) onderdelen voor een bouwkeet nodig hebben, kunnen deze eenvoudig en snel bestellen op de site van Brouwer. Zij zullen dan binnen 48 uur worden bezorgd. Het gebruik van duurzame materialen door Brouwer Nijkerk garandeert dat de gekochte bouwkeet minstens vijftien jaar meegaat en bestand is tegen vandalisme en alle weersomstandigheden.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftkeet-kopen/