Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zwenkkraan keuren door EKH

Wilt u graag uw zwenkkraan laten keuren? Dat is geen enkel probleem. Bij EKH Erkenede Keurbedrijven Hijs- & Hefmiddelen staan onze keurmeesters graag voor u klaar om uw hijs- en hefmiddelen te keuren. Bij Erkende Keurbedrijven Hijs- & Hefmiddelen staat uw, uw medewerkers én uw klanten hun veiligheid op nummer één. Wij raden dan ook aan om zowel de kolomzwenkkraan als de muurzwenkkraan minimaal één keer per jaar te laten keuren door een keurmeester van EKH. Ook als er onlangs een situatie heeft plaatsgevonden waarbij er reparatie nodig was aan de toepassing, raden wij aan om zo spoedig mogelijk het middel te laten keuren door een keurmeester. 

Wat is een zwenkkraan?

Een zwenkkraan is een middel dat gebruikt worden tijdens het laden- en lossen van producten in bijvoorbeeld een magazijn. Dit middel zorgt ervoor dat men gemakkelijk aan het werk kan omdat de kraan niet alleen snel maar ook veilig een product kan pakken en eventueel verplaatsen. U kunt gebruik maken van bijvoorbeeld een handtakel of als u dat liever heeft, een elektrische takel. Ook heeft u de keuze tussen twee diverse materialen voor de kraan, denk hierbij aan een kraan van staal of een kraan van aluminium. De kolomzwenkkraan heeft een bevestiging op de grond en kan daarom 360 graden draaien. Ook kunt u kiezen voor een muurzwenkkraan, deze kraan wordt bevestigd op de muur en kan tot 180 graden in de rondte draaien. 

Hoe ziet de keuring van EKH eruit?

Als u kiest om uw kranen door een keurmeester van EKH te laten keuren, dan kunt u altijd rekenen op de juiste levering en vakdeskundigheid. Dit wordt gedaan door het opvolgen van onze werkvoorschriften en regels. Deze voorschriften en regels zijn gebaseerd op de kennis en ervaring die onze keurmeesters hebben in het vak van hijsen en heffen. Wij komen dan (minimaal) eenmaal per jaar bij u langs om uw kranen (en eventuele andere hijs- en hefmiddelen) te keuren. Dit doen wij allemaal op locatie dus u hoeft niet naar ons toe te komen. Voor meer informatie sturen wij u door naar onze website.