Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Woningontruiming uitbesteden

Stel: een familielid overlijdt en de woning van hem of haar moet z.s.m. verkoop-klaar of verhuur-klaar worden opgeleverd. Dan moet de woning worden ontruimt. We begrijpen dat in zo’n situatie uw hoofd hier niet altijd naar staat. Gelukkig kunt u altijd een woningontruiming uitbesteden aan CJS-Woningontruiming. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen binnen een bepaalde tijd.

De voordelen

Een woningontruiming uitbesteden aan CJS-Woningontruiming kan verschillende voordelen hebben voor u. Allereerst scheelt het enorm veel zorgen, vooral in een periode van rouw. U heeft dan wel andere dingen aan uw hoofd, dus elk ding dat u uit handen kan geven kan enorm veel opluchten. Maar ook als u in uw huidige huis wilt verbouwen dan raden we u aan om (een deel van) uw woning te ontruimen. Als u CJS-Woningontruiming inschakelt weet u zeker dat dit op een snelle manier kan gebeuren. Zo kunnen de vakmensen die uw huis gaan verbouwen op korte termijn aan het werk en is uw huis dus binnen no time verbouwd. Daarnaast kunnen onze specialisten zware meubels sjouwen, zodat u dit niet hoeft te doen.

Meer informatie?

Misschien vindt u het spannend om de touwtjes uit handen te geven? Dat kunnen we ons zeker voorstellen. Daarom plannen we altijd eerst een afspraak in en komen we bij u langs om het huis te bekijken en om u uit te leggen hoe we te werk gaan. Daarnaast informeren we u over alle mogelijkheden. Zo kunnen wij ook een vloer verwijderen of een nieuwe vloer leggen, delen van het huis schilderen, gaatjes vullen en het huis schoonmaken en desinfecteren. Wilt u graag meer weten? Neem snel een kijkje op onze website en neem gerust contact met ons op.

https://www.cjs-woningontruiming.nl/