Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Werkzaamheden van een loodgieter

Uw loodgieter kan vele werkzaamheden in, rondom en op uw huis verrichten. Omdat een loodgieter zich bezighoudt met veel verschillende klussen, is het lastig om een goed beeld te krijgen van alle werkzaamheden waar u een loodgieter voor in kan zetten. Om hier achter te komen staan hieronder de belangrijkste werkzaamheden van de loodgieter.

Verstopping verhelpen

Uw loodgieter kan u helpen bij het ontstoppen van verstoppingen in afvoerleidingen, waterleidingen en uw riool. Loodgieters beschikken over verschillend gereedschap om een verstopping efficiënt te verhelpen. Wanneer u zelf uw verstopping gaat verhelpen is er vaak sloopwerk nodig en bestaat er een kans dat u uw leidingen beschadigd. Een loodgieter kan dit voorkomen.

Leiding

Als u uw leiding(en) wilt verleggen kan een loodgieter dit voor u uit handen nemen. Daarnaast kan uw loodgieter ook uw leiding repareren wanneer deze kapot is.

C.v. – cv-ketel

Voor het onderhoud van uw cv-ketel en uw c.v. kunt u ook terecht bij uw loodgieter. De loodgieter kan uw c.v. installeren, monteren en repararen. Ook wanneer uw cv-ketel een defect heeft of niet naar behoren werkt, kunt u de loodgieter inschakelen.

Lekkage

Voor een lekkage in één van uw leidingen of in het dak, kunt u de loodgieter inschakelen. Loodgieters beschikken over apparatuur waardoor ze een lekkage veel sneller kunnen opsporen dan dat u dat zelf kan doen. Daarnaast verhelpen ze de lekkage ook gelijk.

Sanitair

Het is fijn als u het plaatsen van het sanitair niet zelf hoeft te doen. Bij het plaatsen van sanitair komt vakmanschap kijken en hierbij moet alles op maat worden gemaakt. Uw loodgieter meet alles voor uw sanitaire af en plaatst deze ook.

 

Naast deze loodgieterswerkzaamheden kan uw loodgieter uit leiden u bij nog meer klussen helpen.