Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wanneer kan ik een touringcar huren?

Een touringcar huren (klik hier voor de website) kan noodzakelijk zijn wegens diverse redenen. Onze opdrachtgevers, u dus, huren ons over het algemeen in omdat er een dagje uit met een (grote) groep mensen gepland staat. Een bedrijf huurt een touringcar om haar voltallige personeel veilig en makkelijk te vervoeren naar een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest. Ook voor het vervoer vanwege een dagtocht door ons prachtige Nederland kan een reden zijn voor het huren van een touringcar. Wanneer uw dochter fanatiek en veelbelovend bezig is met haar sport, vindt u het als haar ouder natuurlijk belangrijk dat zij en al haar medespelers veilig vervoerd worden naar een uitwedstrijd. Ook het transfer naar het vliegveld zodat uw familievakantie al vroeg kan beginnen, kan een reden zijn om een touringcar te huren. Als pendeldienst of als schoolbus. Ach, teveel om op te noemen. Er zijn zoveel uiteenlopende redenen waarvoor opdrachtgevers Noot inhuren. Noot is zeer flexibel als het gaat om het inzetten van hun touringcars. Hun touringcars kunnen ook voor heel uiteenlopende gelegenheden ingezet worden. Als er sprake moet zijn van het veilig vervoer van een (grote) groep personen van A naar B (maar ook weer terug), is Noot zeker uw partner.  

Overigens huurt u een touringcar ook bij Noot altijd inclusief chauffeur. Een touringcar huren zonder chauffeur is bij wet verboden.

 

U wilt een touringcar huren? Hoe wordt de huurprijs bepaald?

Welke prijs u betaalt wanneer u een touringcar wilt huren is niet zo 1, 2, 3 te beantwoorden. Er zijn vele factoren die de uiteindelijke huurprijs bepalen:

  • Wat is het totaal aantal te rijden kilometers die de touringcar zal moeten afleggen tijdens uw reis?

  • Wat is het aantal te vervoeren personen? Moet er één touringcar ingezet worden of wellicht meerdere?

  • Is het noodzakelijk dat de touringcar op de plek van bestemming blijft wachten, of juist niet?

  • Wat is de duur van uw reis?

  • Wat is het tijdstip waarop u een touringcar zou willen huren?

  • Is het hoogseizoen of juist laagseizoen dat u een touringcar wilt huren?

  • Wat is de diesel- of gasprijs?

Een touringcar huren doet u natuurlijk bij Noot

Uiteraard zal Noot altijd de voordeligste oplossing voor het huren van een touringcar met u bespreken. Zodat u nooit voor onaangename verrassingen zult komen te staan.