Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waarop letten bij een taxi bestellen ?

Het lijkt in Amsterdam wel op het wilde westen.

Zeker op vrijdag en zaterdag avond. We gaan het niet over een wildwestfilm hebben maar over een betrouwbare taxi bestellen in de hoofdstad Amsterdam.

Van alles wat maar kan rijden

Joggingpakken, spijkerbroeken met gaten, petjes en ongeschoren, allemaal dingen die je niet snel zou verwachten als we het over een taxichauffeur zouden hebben. Zoals de regering onder druk van de EU zo een beetje alles heeft vrijgegeven in de meeste branches heeft dat (te verwachten) in de taxibranche, zeker de straatmarkt niet bepaalt goed uitgepakt.

Iedereen met een rijbewijs

Af en toe denk je echt zo van “die gasten sporen niet in Den Haag” die hebben toch allemaal doorgeleerd op school vroeger? En dan hebben ze ook nog eens “adviseurs” die het moeten weten…..

Regel 1 is toch heel simpel

Als je dingen vrijgeeft bij mensen wordt het altijd een puinhoop, punt. Maar nee, niet in Nederland dachten ze. Wij doen het anders. Of was het misschien een andere gedachte? Was het van: er MOETEN meer banen komen en daarom geven wij het vrij. Iedereen met een rijbewijs mag taxi rijden en dat sturen we het later wel bij……

Achteraf gezien is het inderdaad zo gegaan, maar is het ondanks het “bijsturen” in 2020 dus 20 jaar na het vrijgeven nog altijd een grote puinhoop in taxiland. Zeker met de opkomst van de UBERS of de Lyfts. Nog meer taxi’s in Amsterdam die stomweg rondjes rijden en niet op een taxistandplaats mogen staan. En kijk je dan naar de gemiddelde bestuurder van zo’n taxi, dan zie je meteen wie er door de overheid aan het werk zijn gezet.

Tip voor een goedkope taxibus naar Schiphol

Hoe kom je dan wel aan een goede taxi ?

Echt, stap gewoon nooit in zo’n taxi en laat zeker je dochters dit nooit doen. Beter is om online een taxi te bestellen en dan bij Taxibestellen. De mensen zijn te vertrouwen en zitten al meer dan 30 jaar in het vak. Er komt ook nog eens altijd een kwaliteitstaxi voor een stuk lager tarief. Als je bij Taxibestellen.nl je taxivervoer bestelt weet je ook meteen wat een ritje gaat kosten. Nooit discussies dus, gewoon een vast bedrag.

Nog een tip is om je Schiphol taxi te bestellen bij Schipholtaxi.Pro, deze taxicentrale is gespecialiseerd in Schipholvervoer

 

Ook voor een Schiphol taxi

Zeker voor de wat grotere afstanden is het slim om online te bestellen. De maximum taxitarieven liggen ver boven de 2 euro per kilometer, plus dat je een instaptarief betaalt. Vooraf een rit naar Schiphol bestellen bij Taxibestellen.nl kan tot een besparing komen van meer dan 60% !

Voordelen tegen over een Amsterdam taxi

  1. De prijs, het tarief ligt veel lager en van te voren al vast.
  2. Altijd een nette wagen met chauffeur.
  3. Betrouwbaarheid veel hoger.
  4. Gemakkelijk vooraf te bestellen.
  5. Taxi en taxibussen beschikbaar.
  6. Mocht je wat vergeten zijn in de taxi krijg je het gewoon terug.
  7. Je bent verzekerd in de taxi, in Amsterdam rijdt er veel onverzekerd rond.

 

Loop geen risico en bestel altijd je taxivervoer online !