Abels Transportation
Image default
Business

Toplocatie voor een mooi feest

Wil jij graag een feest houden, maar weet je niet welke locatie geschikt is? Hier een aantal ideeën, want toplocaties die zijn er genoeg. Google is de grootste vriend.

Van oude boerderij naar discotheek

Wat standaard, maar daarom niet minder leuk. Je kunt jouw feest ook houden op een oude boerderij of in een discotheek. Wat een oude boerderij leuk maakt, is dat je er wellicht ook slaapplek bij kunt regelen. Dan wordt het ook nog eens een slaapfeestje. Met of zonder kater, dat ligt aan jezelf natuurlijk.

Het leuke van een discotheek is natuurlijk dat natuurlijk direct al een feestelijke sfeer heeft. Hier hoef je niet veel aan de aankleding te doen. Het is allemaal al ingericht voor een feest.

Dus zoek je een mooie plek? Google dan op feestlocatie boerderij of feestlocatie discotheek. Nog een optie is om een feest buitenaf te houden. Als je vrienden hebt die buitenaf wonen en veel ruimte hebben. Dan heb je natuurlijk heel veel mogelijkheden. Je zou er zelfs een soort kermis neer kunnen zetten, bij wijze van spreken.

Ultieme Tips!

Ben je meer op zoek naar een concrete plek? Denk dan eens bijvoorbeeld aan Het Cachot. Het diende als kruitopslag en later werd het zelfs een gevangenis. Het gebouw is uit 1836 en het heeft onder andere van die zware oude eikenhouten deuren. Prachtige smaakvolle ruimte waar ook feest mogen worden gehouden. Waar het is? Het bevindt zich in Geertruidenberg (Noord-Brabant).

Nog een leuke plek is Docks2, een partyboot waar maar liefst tot 700 mensen op kunnen. En, de locatie? Daar waarin Nederland gevaren kan worden, kan het feest plaatsvinden. Echt een bijzondere locatie!

Tekstwagen huren

Locatie gevonden voor een groot feest? Echt een groot feest? Dan kan het maar zo zijn dat een tekstwagen huren op jouw lijstje staat. Of dat tekstwagen huren op het lijstje staat van de organisator die het feest organiseert. Dat kan natuurlijk ook. Met een tekstwagen huren zorg je voor veiligheid (afhankelijk van het soort tekstwagen) en soms voor vertier door middel van een gigantisch mooi mediascherm. Het is natuurlijk ook maar net wat je nodig hebt.