Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxi naar luchthaven schiphol online reserveren

TCSchiphol maakt het al jaren mogelijk om gemakkelijk een taxi naar de luchthaven te bestellen in heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld een taxi van den haag naar schiphol reserveren? Bekijk dan het reserveringsformulier en bereken met één druk op de knop de laagste prijs voor de rit. Wij garanderen een veilige en comfortabele reis en houden uiteraard rekening met uw vlucht tijden en eventuele vertragingen of wijzigingen in uw reisschema.

Mogelijkheden online taxi reserveren

Tegenwoordig besteld en boekt u alles gemakkelijk via het internet. Zo ook uw taxi. Op onze website kunt u eenvoudig de vertrek en aankomst gegevens invullen en wij doen de rest. U ziet direct wat de prijs van de rit is en kunt dit gelijk vastleggen. Betaal met iDEAL, Paypal, PIN in de taxi of met creditcard. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om achteraf in de taxi te betalen met contant geld.

Indien u hulp nodig heeft bij het bestellen van een taxi staan we altijd klaar om u te helpen, een van onze medewerkers kan u zowel telefonisch als per mail van dienst zijn en de bestel stappen met u doorlopen. Na het online reserveren ontvangt u direct een reservering waarin alle details van uw reis staan vermeld. Dit is tevens uw bevestiging en indien u online betaald heeft is dit ook uw betalingsbewijs.

Representatief vervoer

De Taxi’s van Taxi Centrale Schiphol voldoen aan de beste eisen van comfortabel vervoer. Ons wagenpark bestaat uit luxe sedans en bussen om ook groepsvervoer mogelijk te maken. Het type taxi wordt automatisch aangepast aan uw boeking. Natuurlijk houden we rekening met uw bagage en mede passagiers. Mocht u extra wensen hebben dan kunt u dit altijd aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

http://www.tcschiphol.nl