Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Slotenmaker Sonam: Tips om inbraken te voorkomen

Als je bent buitengesloten kun je het proberen om je sleutel in het slot van te forceren, als je daar de mogelijkheid voor hebt. Toch is het wel zo, dat het in de meeste gevallen verstandig is om een slotenmaker in te schakelen, deze kunnen namelijk snel bij je op locatie zijn en je zo helpen met het vervangen van sloten. Verspil niet langer tijd aan het sjoemelen met je slot maar schakel een erkende, betrouwbare slotenmaker in

Goed om te weten: Sloten van uw deur kunnen hooguit 20 jaar mee, daarom is het ook slim om sloten te laten vervangen wanneer u een nieuwe woning in gaat, zeker wanneer u verhuist naar een locatie zoals Rotterdam. Het laatste waar je op zit te wachten is een inbraak, en dat door de oude bewoner.

10 tips om inbraak en inbraak schade te voorkomen

In dit artikel hebben we 10 tips voor je verzameld zodat je inbraak en inbraakschades kunt voorkomen, we hebben onderzoek voor je gedaan op het internet en een enquete verzameld van klanten waarbij voorheen is ingebroken en de maatregelen die zij hebben genomen. We hopen dat je wat aan deze tips zult hebben.

Tip 1: Het hebben van een hond in huis:

Als je niet wilt dat er in je woning wordt ingebroken, waardoor je vervolgens inbraakschade zal gaan hebben is het hebben van een hond een goed idee. Inbrekers willen namelijk inbreken in alle stilte, een hond zal gaan blaffen wanneer hij een vreemde in de woning ziet. Inbrekers kiezen vaak het hazenpadje en besluiten je woning dan niet in te breken. Simpelweg omdat de risico te groot is.

Tip 2: Verlichting in de woning, ook wanneer je niet thuis bent.

Inbrekers werken meestal in de nacht, dat doen ze zodat ze niet gezien worden (van daar dat de inbrekers ook vaak donker zijn gekleed). Je kunt je televisie aanlaten of je bepaalde verlichting aanzetten in je woning, het is verstandig om dit te doen vlakbij de deur van je woning. Zo weet je zeker dat de inbrekers hebben gezien dat je “thuis” bent.

Tip 3: Politiestickers en politiekeurmerk veilig wonen

De grootste vijand van de inbreker is natuurlijk de politie, als inbrekers zien dat je al op je hoede bent zullen ze minder snel de keuze nemen om bij jou in de woning in te breken. Zo’n politiesticker kost hooguit een paar euro, maar kan je uiteindelijk wel een hoop centen en inbraakschade besparen.

Tip 4: Beveilig je woning met camerasystemen

Steeds meer mensen doen het, slim ook. Want inbrekers willen ongezien te werk gaan, maar als je de camera op een goed verlichte plaats neerzet zal de inbreker deze gegarandeerd ook zien. Je kunt ook de camerasysteem combineren met een politiesticker, inbrekers krijgen dan het gevoel dat ze voortdurend in de gaten worden gehouden.

Tip 5: Last but not least: kies voor een goed slot!

Als je inbraakschade en andere soorten van inbraak wilt voorkomen, is het kiezen van een goed slot absoluut aangeraden. Zeker als je een slot kiest van het SKG-keurmerk: Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit zijn sloten die zijn voorzien van een inbreekvertraging, zo zal de inbreker veel langer bezig zijn om je slot te openen. Als je deze sloten geinstalleerd wilt hebben kun je de hulp inschakelen van een erkende slotenmaker. Slotenmaker Sonam is zo een slotenmaker en geeft je hier graag advies over (in de meeste gevallen ook kostenloos).

Wanneer je slot niet meer gerepareerd kan worden, en zelfs onherstelbaar is. Dan is het al te laat, je zult een slotenmaker met spoed moeten bellen die snel hoge kosten in rekening kan brengen, simpelweg omdat je een spoedservice moet gebruiken om je woning weer in te kunnen.

Gebruik daarom de bovenstaande tips en vooral het SKG-keurmerk slot door slotenmaker Sonam. Die zal ervoor zorgen dat je niet snel met een inbraak te maken zal hebben.

Slotenmaker Sonam werkt in meerdere regio’s

We willen graag Slotenmaker Sonam bedanken voor het geven van deze gratis tips. We hopen dat onze bezoekers hier wat aan hebben gehad.

Aarzel niet langer als je twijfelt over de inbraakgevoeligheid van je woning, zorg ervoor dat een expert naar je woning komt kijken en neem contact op met slotenmaker Sonam. In wezen mag uw slot niet worden gerepareerd als het onherstelbaar beschadigd is.

Ten tweede moeten sloten om de paar decennia worden vervangen. Het is mogelijk om een ​​beperkte keuze aan deursloten en -handvatten te vinden bij de plaatselijke hardwarewinkel. In het geval dat de achterklepvergrendeling elke keer dat u de portieren ontgrendelt een knarsend geluid maakt, is het slechts een kwestie van tijd voordat de actuator volledig defect raakt. Het opnieuw toewijzen van uw sloten kan helpen uw totale bewustzijn van beveiliging te vergroten.

Maak je niet al te veel zorgen als je niet zeker weet wat voor soort slot je hebt. Als het te maken heeft met uw sloten, wilt u er zeker van zijn dat u uw veiligheid niet in gevaar brengt, alleen maar omdat u geen slotenmaker hoeft te bellen. Een verstandige vergrendeling moet in staat zijn om te communiceren met de rest van uw slimme thuisinstelling en met uw mobiele telefoon. Als gevolg hiervan is het eenvoudiger dan ooit om een ​​verstandige vergrendeling te vinden die u met spraakopdrachten kunt bedienen.

Als je een ander soort slot krijgt dan je al hebt, is de installatie veel gecompliceerder. Het vervangen van een slot suggereert meestal dat het volledige slotlichaam anders zal zijn. In het geval dat het slot zelf in goede vorm is, kan het mogelijk zijn om het slot opnieuw in te voeren in plaats van het te vervangen. Als u geen slot met dezelfde schroefafstand kunt vinden, probeer dan een slot te vinden met een grotere afstand tussen de schroefgaten dan uw aanvankelijke slot zodat het nieuwe frontpaneel de oorspronkelijke schroefgaten bedekt.

Als u een slot met een soortgelijke schroefafstand niet kunt vinden, probeer dan een te vinden met een grotere afstand tussen de schroefgaten dan uw beginslot, zodat de nieuwe rozetplaat de oorspronkelijke schroefgaten bedekt.

https://www.slotenmakersonam.nl/