Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schipper Ede verzorgt aluminium schuifpuien van topkwaliteit

Voor de beste en goedkoopste aluminium schuifpuien bent u bij Schipper Ede aan het juiste adres. Wij zijn namelijk één van de weinigen fabrikanten die aluminium puien produceert en bij onze klanten aan huis levert. Als sinds 1959 zijn wij uw specialist in de productie en plaatsing van schuifpuien bij u op locatie. Voor iedere klant ontwerpen wij een schuifpui op maat. Ook verzorgen wij uitbouwen met onze prachtige aluminium schuifpuien. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw situatie. 

Aluminium schuifpuien zijn een duurzame en slimme oplossing

Aluminium schuifpuien zijn absolute een duurzame oplossing. Bent u op zoek naar een pui die eenvoudig is in onderhoud? Ook dan is aluminium een slimme oplossing. Aluminium is namelijk een ijzersterk materiaal wat jarenlang meegaat. Bovendien voorzien wij het kozijn van een extra beschermende lak, zodat de verf die over de pui heengaat niet aangetast kunnen worden. Zo’n aluminium pui is dus een absolute topoplossing voor zowel de ouderen als voor de jongeren onder ons. Als u een dagje ouder wordt dan ziet u tegen dat onderhoud op, dan wilt u geen verdere zorgen meer hebben aan het huis en genieten van uw oude dag. Ook voor de jongeren is weinig onderhoud een fijne oplossing. Veel aan het werk, kinderen, het huishouden, dan bent u totaal niet bezig met het onderhoud van de pui. Aluminium is dan absoluut een slim en duurzaam alternatief van hout. Ze gaan jarenlang mee en kunnen na vele jaren gerecycled worden, dus absoluut geen verspilling. Waarom zou u geen aluminium schuifpui laten plaatsen door Schipper Ede? 

Bezoek onze showroom in Ede

Wilt u graag bekijken wat voor topproducten wij maken? Bezoek onze showroom in Ede. Hier lopen ervaren medewerkers rond die u voorzien van passend advies. Ook voor u ontwerpen wij een schuifpui, maar uiteraard kunt u ook één van onze standaard puien laten plaatsen. Geef de zorg voor de productie en plaatsing uithanden aan ons. Wij ontzorgen u volledig. En na de plaatsing hoeft u alleen maar te genieten. Waar vindt u elders zo’n goede service? Nergens toch, bestel daarom uw aluminium schuifpui bij Schipper Ede.