Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schijfremslot

Eén van de belangrijkste accessoires voor een scooter is een goed slot. Je wilt uiteraard voorkomen dat jouw scooter verdwenen is wanneer je terugkeert van je werk of na een avondje stappen. Een schijfremslot is een zeer betrouwbare manier om je scooter te beveiligen. Er zijn verschillende types in verschillende prijsklassen. Een schijfremslot heeft enkele voordelen ten opzichte van andere sloten, laten we eens vijf voordelen op een rijtje zetten:

 

1. Een schijfremslot is compact

Een dikke ketting aan een paal is zeer veilig, het is niet altijd even praktisch. Een schijfremslot is daarentegen erg compact en biedt toch een goede beveiliging van jouw scooter. Sommige schijfremsloten worden geleverd met handig draagzakje.

 

2. Een schijfremslot is betaalbaar

Een goed schijfremslot hoeft helemaal niet duur te zijn, zeker niet als je deze online bestelt. Let wel op een keurmerk, de ART rating geeft een goede indicatie van de duurzaamheid van het schijfremslot. Hoe hoger de waardering, hoe langer het duurt om het slot te kraken.

 

3. Koop een schijfremslot met alarm

Een alarmsysteem voor je scooter is duur en niet altijd effectief. Je kunt ook kiezen voor een schijfremslot met alarm ingebouwd. Die zijn opvallend betaalbaar en schrikken scooterdieven zeker af.

 

4. Geschikt voor de meeste scooters

Je kunt op de meeste scooters een schijfremslot bevestigen, houd er wel rekening mee dat de openingen groot genoeg zijn voor het slot dat je kiest. Als je niet zeker bent of het schijfremslot van jouw keuze past kun je dit in de handleiding van de scooter nakijken, of vraag het even na bij de winkel.

 

5. Beter slot, minder diefstal

Bezuinigen op een goed slot is vragen om problemen, de meeste scooterdieven gaan voor de makkelijke prooi. Kies voor een goed schijfremslot en beveilig jouw mooie scooter tegen diefstal. Het zal de beste investering zijn in jouw scooter.

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/sloten/