Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

SAM Design een professionele website laten maken

 

U bent op zoek naar een designer voor uw nieuwe website. SAM Design maakt al jarenlang website die als heel prettig worden ervaren door de klanten. Als u een professionele website wil laten maken bent u bij SAM Design aan het juiste adres! Hier onder bespreken we kort wat kenmerken van een professionele website door onze ervaren designers.

 

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid is misschien wel het belangrijkste criterium van een goed werkende professionele website. SAM Design let hier natuurlijk op wanneer wij een website maken. Als een website niet gebruiksvriendelijk genoeg is merken we vaak dat bezoekers niet blijven hangen, en dit wordt op zijn beurt weer door de zoekmachines opgemerkt. Als een website een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid heeft blijven bezoekers vaak toch wat langer hangen. En hoe langer een bezoeker op de website blijft, hoe hoger de kans dat ze iets aanschaffen of in ieder geval converseren. En dan blijft uiteindelijk het doel van een website voor uw bedrijf; bezoekers aantrekken en bezoekers converseren.

 

Goed overweg met zoekmachines

Een belangrijk criteria van een goed werkende professionele website is de mate van zoekmachine optimalisatie. Bij SAM Design kunnen we dit volledig voor onze rekening nemen, maar dit is uiteraard wat meer kosten intensief dan een website maken die niet voor zoekmachines geoptimaliseerd is. Het doel van de website goed overweg laten gaan met zoekmachines is om via de zoekmachine bezoekers naar de website te trekken. Dit kan gedaan worden aan de hand van bepaalde werkzaamheden als het veelvoudig (maar niet te vaak) gebruiken van zoektermen, en het volledig goed regelen van de technische aspecten van de website.

 

Interactiviteit

Interactiviteit van de website is een ander, duurder woord voor het goed werken van de website in de zin van het goed laten verlopen van het pad van de bezoeker. Een bezoeker moet op de website aankomen en het moet gelijk duidelijk zijn waar de bezoekers kan vinden wat zij zoeken. Dit hangt natuurlijk heel erg samen met de gebruiksvriendelijkheid maar toch zijn het twee verschillende begrippen. Om de interactiviteit hoog te houden gebruikt SAM Design tools als chatfuncties en call to action knoppen.