Abels Transportation
Image default
Offers

Parket schuren

houten vloer schuren: een vakman uit uw regio

Bent u op zoek naar een vakman uit uw regio omdat uw vloer hard toe is aan een grondige renovatie? Bij Schuur Expert vind u in een handomdraai de specialist voor uw vloer. U kunt altijd snel bij ons terecht voor diverse soorten vloerrenovaties. Deze voeren wij tegen een scherp tarief voor u uit. Vraag direct digitaal een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak met onze verkoopmedewerker zodat u uw wensen uitgebreid kunt bespreken. Wij zorgen ervoor dat ons werk perfect wordt afgestemd op uw voorkeuren. Met ruim 25 jaar ervaring in het opschuren en behandelen van alle houtsoorten, zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Voor het schuren en lakken of schuren en oliën bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketvloer schuren en behandelen met olie

Een geoliede vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Over het algemeen worden vloeren één keer geolied. De olie laag vult de nerven en poriën van het hout en biedt bescherming tegen vloeistof en vuiligheid. Het is belangrijk om de parketvloer na de behandeling maandelijks goed te onderhouden met een voedende zeep. De geoliede vloer is eenvoudig plaatselijk bij te werken, zonder verschil in kleur en uitstraling. Wilt u een glanzende vloer? Dan kunt u de vloer beter lakken.

Parket schuren en behandelen met lak

Voor het lakken van een parketvloer moet deze eerst geschuurd worden. Dit verwijdert de oude laag en creëert een mooi glad oppervlakte. Onze parketteurs doen dit machinaal en stofvrij, zodat u geen hinder ondervindt van de bezigheden. Afhankelijk van uw vloer wordt bekeken welke korrel schuurpapier er wordt gekozen. Waar het vroeger alleen mogelijk was om een glanzende lak te kiezen, is matte lak tegenwoordig ook een optie. U kiest zelf voor de gewenste lak en glans. De lak wordt snel en goed verdeeld over de vloer, waardoor het een geheel creëert. Parketlak zorgt voor een nagenoeg complete bescherming van de houten vloer tegen vuil en vocht. Hierdoor is uw vloer goed beschermt na de behandeling.

Belangrijke factoren bij parket schuren 

Als u kiest voor parket schuren Amsterdam, dan doet u een goede zet: de professionele, zorgvuldige en doordachte aanpak van een schuurspecialist garandeert dat u kunt genieten van een resultaat dat zowel lang meegaat als mooi oogt. Natuurlijk moet zelfs de beste professional rekening houden met een aantal factoren als hij het beste uit uw vloer wil halen:

De houtsoort.

Elke soort hout heeft een andere aanpak nodig bij parket schuren. Een specialist analyseert de vloer grondig, teneinde de beste methode te bepalen.

Een vaste of zwevende vloer?

Vaak beschikken vloeren al over een lak- of olielaag. Daar rekening mee houden bij het kiezen van een behandeling is van belang om een goed resultaat te verkrijgen.

Hoe is de vloer afgewerkt?

Vaak beschikken vloeren al over een lak- of olielaag. Daar rekening mee houden bij het kiezen van een behandeling is van belang om een goed resultaat te verkrijgen.

Uw persoonlijke wensen?

Ten slotte hangt de behandeling die wordt doorgevoerd natuurlijk ook grotendeels af van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u de vloer moderner doen ogen, dan zijn lak of olie een goed idee. Voor optimale bescherming is wax dan weer een slimme optie.

https://schuur.expert