Mezzanine bouwen

Abelstransportation

Een mezzanine bouwen kan uitkomst bieden. Een mezzanine creëert extra ruimte in uw (bedrijf)pand. Geen zorgen en stress om verbouwingen of verhuizingen. Een mezzanine bouwen zal volledig op maat gebeuren, waardoor grote ruimtes optimaal benut kunnen worden in een (bedrijf)pand. Bovendien is een mezzanine gemakkelijk uit te breiden en is deze ook weer makkelijk te demonteren. De kracht van het systeem is enorm, waardoor het ook mogelijk is op een andere locatie het systeem te hergebruiken.

De mogelijkheden

De mogelijkheden die u krijgt met behulp van mezzanine zijn enorm. Extra ruimte is snel gecreëerd met de mezzanine. De mezzanine vloer die wij installeren is een flexibel systeem met een enorm draagvermogen van 300 tot 2.5000 kg per vierkante meter. Daarnaast heeft het ook een overspanning van 12 meter. De koudgewalste profielen bieden veel mogelijkheden:

  • U profiteert van 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • U profiteert van 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • U profiteert van 17% besparing op uw schadepost door bescherming van sprinklers/verlichting

Verschillende afmetingen en vormen

Een mezzanine bouwen kan met verschillende afmetingen en vormen. Dit maakt dat ze precies naar wens geproduceerd en geplaatst kunnen worden door ons. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, deze is afgegeven door de TüV. Een verbouwing of verhuizing is niet nodig voor extra ruimte. Met mezzanine bouwen creëert u ruimte zelf.

Vrijblijvend gesprek

Meer weten over de nummer 1 specialist op het gebied van mezzanine bouwen? Neem dan spoedig contact met ons op! Wij zijn de nummer 1 producent en verkopen van mezzanine. Vele branches hebben wij voorzien van extra ruimte binnen hun eigen bedrijfspand. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

https://www.mezzanine.nl/