Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kies uw installatie materialen, als het maar kunststof buizen en fittingen zijn

 

Het is niet meer van deze tijd om andere installatiematerialen dan kunststof buizen en fittingen die erbij horen te gebruiken. Oudere, klassieke methoden hebben in deze tijd gewoonweg veel vaker schade, waardoor u met de investering in kunststof buizen en fittingen simpelweg veel meer zekerheid heeft dat u de juiste oplossing voor uw project vindt en het langdurig goed blijft. In dit artikel worden de soorten kunststof buizen en fittingen benoemd, waarna de voordelen nog eens uitgelicht worden.

Kunststof buizen soorten en mogelijkheden (met fittingen)

Er worden verschillende soorten kunststof buizen aangeboden als installatie materialen. Natuurlijk, de installatie materialen buizen zijn allemaal van kunststof gemaakt, maar de maten variëren; 16mm, 20mm en 26mm in dikte. Daarnaast worden ze in lengte van 5 meter verkocht. Er kan ook gekozen worden om een hele rol van tientallen meters kunststof buizen aan te schaffen, met bijbehorende fittingen. Door deze fittingen er direct bij te kopen kan u vaak een gunstiger aanbod krijgen. Daarnaast bent u meteen helemaal klaar met het aanschaffen van installatie materialen. De soorten fittingen die u zal vinden bij Loodgietshops zijn:

  • Press Sok / Knie / T-stuk (verlopend) / Press T-stuk X schroefdraad / Verloop

  • Press X buitendraad / binnendraad

Voordelen van deze installatie materialen

De installatie materialen gaan allemaal erg lang mee en zijn dus zeer duurzaam. Daarnaast zijn ze erg functioneel door het lichte gewicht en de buigbaarheid van de kunststof buizen. Voor een gemakkelijke installatie kunt u met een Henco Perstang van Loodgietshop direct aan de slag. Andere voordelen zijn dat de installatie materialen bestand zijn tegen chemicaliën en niet snel vies worden. Hierdoor hoeven de kunststof buizen en fittingen nauwelijks schoongemaakt te worden. Als dat nog niet genoeg is. Is het belangrijkste voordeel nog dat er geen gevaar is. Het is niet giftig, en daarnaast zijn de kunststof buizen en fittingen in elke kleur te leveren, om zo te garanderen dat er duidelijkheid is, over welke installatie materialen waarvoor dienen. Schakel nu direct Loodgietshop.nl in om de vuur u ideale onderdelen te vinden!