Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

GTM en fleet management

Wanneer u kiest voor GTM kunt u fleet management verantwoorden. Onze zeer geavanceerde methoden zorgen dat u ten alle tijden met GTM technologie overweg kunt. Het stelt u in staat om via live tracking de auto’s en vrachtwagens op de voet te volgen zonder dat u daarbij de chauffeur hoeft te bellen. Zo zorgt u voor een veiliger transport en heeft u meer inzage in de tijden en medewerkers die op een bepaalde klus gezet zijn.

Deze techniek van Global TrackMarks is niet alleen interessant voor bedrijven die graag hun pakketten op tijd afgeleverd zien, maar voor ieder die tevens hun onderneming en stap efficiënter willen maken. Door te kiezen voor de laatste ontwikkelen op het gebied van rittenregistraties en fleet management zorgt men ervoor dat er voldoende data wordt gegenereerd om een verstandige en weloverwogen keuze te maken voor het verbeteren ervan. De eigenschappen van onze producten worden continu verbeterd. Kies daarom voor GTM en je zorgt ervoor dat je over een knap staaltje technologie beschikt.

Diverse wagenparkbeheer opties

Mocht men wagenparkbeheer willen hebben dan kan dat bij GTM. De gecertificeerde producten die we op de markt brengen zijn gekeurd volgens het RitRegistratieSysteem keurmerk. Dat bepaalt of iets een geschikte module is om de data van ritten te verzamelen. De systemen van Global TrackMarks kunnen onder andere zorgen voor het vergemakkelijken van het beheren van wagenparken. Daarbij kan men voertuigen live volgen en is het mogelijk om extra informatie op te vragen omtrent een rit. Wil men dus services waarmee men voor een optimale route kan zorgen? Laat dan een monteur van GTM een module in de wagens inbouwen waarmee men alles te weten kan komen wat nodig is.

Communiceer met ritregistratie software

Men kan met GTM ritregistratie software communiceren via online mogelijkheden. Zodoende kan men zorgen voor directe aanpassingen die onmiddellijk doorgevoerd kunnen worden. Met deze technologie van GTM kan men snel de gewenste info op kunnen vragen en instellingen kunnen wijzigen.

https://www.globaltrackmarks.nl/