Abels Transportation
Image default
Commercial

Goedkope Schiphol taxi

Taxi naar Schiphol 

De taxi’s van Schiphol taxi staan ​​op tijd voor u klaar. Niet bij een officiële taxistandplaats op Schiphol maar gewoon om online te bestellen. Vooraf reserveren is niet nodig maar voorkomt stress op het laatset moment. Zij regelen uw transfer van en naar Schiphol Airport of naar Amsterdam. Vanaf € 32, -. Voor deze prijs is er plaats voor maximaal 4 personen, 2 stuks ruimbagage en 2 stuks handbagage.

Schiphol taxi v/a  € 32,

Afhankelijk van de exacte afstand die u moet afleggen, variëren de kosten voor een transfer naar Schiphol van € 32, – tot max € 56, – met een grote 8 persoons taxibus. Reist u alleen of reist u met een groep, dan kunt u direct een keuze in vervoersmiddel maken en voordelig naar de luchthaven worden gereden. Op uw terugreis haalt uw taxi u binnen 30 minuten of minder op. Moet u voor een grote groep vervoer van of naar een luchthaven regelen of heeft u speciale wensen voor uw vervoer? Schipholtaxi.Pro helpt u graag verder met hun transportmogelijkheden op maat.

Aankomst Schiphol

Bij aankomst en contact met de taxichauffeurs, ga dan naar de vertrekhallen op de eerste verdieping. In de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 ziet u een rode slagboom. gebied, voornamelijk voor lokale bedrijven en multinationals zoals Shell, Europol, OPCW en Eurojust. Op die plaats staat het VIP vervoer.

Gespecialiseerd in luchthaventransfers

Schipholtaxi.Pro is gespecialiseerd in luchthaventransfers en rijden dagelijks van en naar Schiphol, Brussel en Düsseldorf Airport. Zij rijden over lange afstanden naar overal in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

In een stad als Amsterdam kun je rekenen dat er 5 euro extra per rit per adres bij komt.

Overal vandaan en naar toe

Of u nu in het centrum van Haarlem, Almere of het noorden van Almere woont, zij komen naar je toe. Vind specifieke informatie op de Schiphol taxi pagina op de website.

Taxibussen naar Schiphol

Taxibussen zijn prima als u  met meer mensen onderweg wilt zijn met de taxi. Vrienden, familie etc. Om er zeker van te zijn dat u de beste prijs krijgt, bieden zij bij Schipholtaxi.Pro een vast tarief. Ook voor vakantiegangers is de Schipholtaxi uitermate geschikt. Laat uw vluchtgegevens achter op de website en zij zorgen ervoor dat u op tijd vertrekt. Verder zorgen zij ervoor dat u op tijd wordt opgehaald als u weer terug bent op de luchthaven. Geen gedoe met bagage in het openbaar vervoer, en het is niet nodig om vrienden of familieleden te vragen u naar Schiphol te rijden.

Goedkoop halen en brengen

Zij halen of brengen u lekker comfortabel thuis af. Boek ook een goedkope taxi van Amsterdam naar Schiphol. Vanuit Almere en omstreken brengen zij u snel en veilig naar Schiphol. De taxichauffeurs van Schipholtaxi.Pro hebben jarenlange ervaring en kunnen u door elke stad in Nederland vervoeren. Boek de taxi voor een Holland Tour en er zijn speciale prijzen. Als u taalvoorkeuren heeft, laat het ons dan weten. We hebben een grote verscheidenheid aan taxichauffeurs uit alle verschillende culturen. Gaat u op reis met het vliegtuig en heeft u geen zin om al de bagage met de trein mee te nemen, kies dan voor een voordelige taxi naar Schiphol bij Schipholtaxi.Pro.

Heeft u een vraag te stellen dan kan dat altijd via het contactformulier op de website Schipholtaxi.Pro,  dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord of offerte. 

  • Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127B 1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi

 

https://www.schipholtaxi.pro