Abels Transportation
Image default
Travel

Glamping met animatie

De vakantie is het moment om helemaal samen door te brengen. Door de laptop, tablet en telefoon thuis te laten, laat je het werk even voor wat het is en heb je tijd om echt samen te zijn.

Voor gezinnen is glamping een perfecte vakantie, want kinderen zijn dol op het avontuurlijke gevoel van slapen in een lodge of safaritent. Tegelijkertijd biedt een glamping accommodatie je alle comfort en luxe die je maar kunt wensen, zodat ook de ouders een beetje tot rust komen.

Het is geweldig om lekker met de kinderen te gaan zwemmen, badmintonnen of mountainbiken! Maar soms, je mag het bijna niet zeggen, wil je ook even wat tijd samen met je partner doorbrengen. Zonder de kinderen.

Dan is een glamping met animatie perfect. Het animatie team (ook wel kids club genoemd) van de glamping organiseert een leuk activiteitenprogramma waarmee de kinderen elke dag een paar uurtjes zoet zijn. Soms zijn ze zelfs de hele dag onder de pannen. De kinderen hebben zoveel lol met het animatie team, dat jullie zonder schuldgevoel kunnen genieten van de rust, een goed gesprek en elkaars aanwezigheid. Ook een uitstapje naar een leuk dorpje in de buurt, of een proeverij, behoort ineens tot de mogelijkheden. Breng de kinderen naar het animatieteam en zij hebben lol op de glamping, terwijl jullie iets doen wat je zelf leuk vindt. Zo heeft iedereen een fijne vakantie.

Bij de betere glampings gaat het animatie team nog verder dan een afwisselend programma aan activiteiten. Soms loopt er een mascotte voorbij, bij andere glampings werken de animateurs de hele dag om een leuke en avontuurlijke sfeer neer te zetten.

Om het (jonge) gezinnen gemakkelijk te maken snel een goede glamping met animatie te vinden, heeft glampings.com de kindvriendelijke glampings uit het ruime aanbod geselecteerd. Deze glampings hebben niet alleen een goed animatieteam, maar zijn ook makkelijk te bereiken. Je hoeft dus geen hele dag in de auto te zitten, maar bent snel op je vakantiebestemming, waar het grote genieten kan beginnen.