Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Geld besparen op het versturen van producten doet u zo!

 

Wanneer u een webshop heeft of werkzaam bent voor een webshop zult u ongetwijfeld dagelijks vele pakketten langs zien komen. Om de kosten voor het verzenden van de producten te drukken, hebben wij een aantal tips voor u. Hiermee kunt u direct gaan besparen op de kosten voor het verzenden van verzenddozen!

Zoek partners

Als webshop bent u waarschijnlijk aangesloten bij een postbedrijf. Om te zorgen dat u geld kan besparen op het verzenden van de producten, kan het handig zijn om partners te zoeken om pakketten samen te versturen. De reden? Hoe meer zendingen u verstuurt, hoe meer korting u krijgt bij een postbedrijf. Postbedrijven werken in de meeste gevallen met kwantumkorting. Zoek daarom in de buurt van uw vestiging een partner waarmee u de zendingen kan bundelen. Dit kan veel schelen op de verzendkosten.

Vergelijk verschillende postbedrijven

Er zijn tegenwoordig verschillende postbedrijven waar u de verzenddozen en enveloppen door kan laten versturen. Vergelijk alle postbedrijven eens en vraag eens na of ze u korting kunnen geven wanneer u structureel verzendingen gaat versturen via hun postbedrijf. Het ene postbedrijf zal u meer korting kunnen geven dan het andere postbedrijf.

Kleine zending? Kies voor een envelop

Er zijn tal van webshops die uit gemakzucht al hun zendingen in een verzenddoos doen. Dit kan veel goedkoper! Wanneer een product door de brievenbus past, is het ook mogelijk om deze te versturen in een envelop. Bij het versturen in een envelop ontvangt de klant geen Track & Trace code, maar de zending zal er net zo snel zijn als bij een zending in een verzenddoos. Maak daarom een duidelijk onderscheid welke producten in een verzenddoos verzonden moeten worden en welke in een envelop.

 

Voor alle benodigdheden om uw producten te versturen zoals enveloppen & verzenddozen bent u bij VerpakkingVoordeel aan het juiste adres! Bekijk al onze producten op onze website!