Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een eiken vloer? Ja natuurlijk!

Je hebt een nieuw huis gekocht, en wilt er een nieuwe vloer in leggen, een eiken vloer natuurlijk! Eiken vloeren zijn de beste keuze voor een stevige vloer die de kamer sfeer geeft, maar ook onderhoudsarm is en eenvoudig schoon te houden is. De meeste huizen in Nederland hebben een eiken vloer, omdat eiken vloeren de meest populaire vloersoort zijn! Daarnaast zijn lamelparketten een tweede, goedkopere optie, maar de real deal is natuurlijk de eiken vloer! Het zou natuurlijk ook kunnen dat je gewoon toe bent aan een nieuwe vloer, in het huis waar je nu al geruime tijd woont. Dat kan ook! Baxhouthandel is dé expert in het leggen en verkopen van eiken vloeren. Wij zorgen ervoor dat jouw gloednieuwe eiken vloer bij de rest van je interieur past, goed gelegd wordt en in de jaren daarna goed onderhouden wordt.

Veel tevreden klanten

Ik had net mijn perfecte droomhuis gekocht, het moest weliswaar opgeknapt worden, maar ik had al waanzinnig veel goede ideeën om het te transformeren naar mijn ideale woning. Natuurlijk moest er een eiken vloer in, als kind was ik ook opgegroeid in een huis met een robuuste eiken vloer. Een eiken vloer geeft sfeer aan een huis die gewoonweg ontbreekt in huizen met tegels of lamelparketten. Een eiken vloer is warm en geeft je een huiselijk, knus gevoel. Bij Baxhouthandel kon ik al snel terecht om een offerte aan te vragen voor een nieuwe eiken vloer. Uiteindelijk was ik zeer tevreden over de service. De nieuwe eiken vloer staat prachtig in het nieuwe huis, en zal goed onderhouden worden door Baxhouthandel. Het patroon en de kleur past perfect bij de rest van mijn interieur, ik ben ontzettend tevreden met mijn eiken vloer!

Een eiken vloer van Baxhouthandel

Ben je al overtuigd van onze prachtige eiken vloeren? Zoals u kunt horen hebben we al veel tevreden klanten aan een prachtige, rustieke eiken vloer kunnen helpen. Wordt u de volgende? Neem een kijkje op de website www.baxhouthandel.com voor alle soorten eiken vloeren die wij voor u kunnen leggen, vraag vandaag nog de offerte aan!