Abels Transportation
Image default
Offers

Dit zijn de voordelen van een gasbarbecue

Dit zijn de voordelen van een gasbarbecue

Mooi weer, warme avonden en een knorrende maag? De perfecte uitgangssituatie voor een heerlijke barbecueavond. Als je dan toch al graag barbecuet, is het soms nog best lastig om te bepalen wat voor soort barbecue je graag wilt hebben. Als je graag buiten kookt, is een gasbarbecue een goede optie. Hier vind je een aantal belangrijke voordelen van dit type barbecue en een lekker receptidee voor je volgende avond!

 

Voordelen

  1. Gasbarbecues zijn heel gemakkelijk aan te steken. Je zet het gas aan en drukt op de ontstekingsknop. Binnen enkele minuten is de barbecue klaar voor gebruik. Dat is veel eenvoudiger dan houtskoolbriketten te moeten aanmaken, die soms moeilijk op gang te krijgen zijn.

  2. Gasbarbecues zorgen voor een constante warmte. Zodra je het gas aan hebt staan, ben je er zeker van dat de barbecue een constante temperatuur behoudt, zodat je eten gelijkmatig gaart. Dit is niet altijd het geval bij houtskoolbarbecues, die soms hete plekken kunnen vertonen.

  3. Gasbarbecues zijn gemakkelijk te bedienen. Je kunt de warmte gemakkelijk regelen door de gasknop hoger of lager te draaien, zodat je het eten precies kunt bereiden zoals je dat wilt.

  4. Gasbarbecues zijn erg schoon. Je hebt geen last van vieze houtskool, en er is weinig rook wanneer je op gas kookt.

  5. Gasbarbecues zijn zeer draagbaar. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je ze mee kunt nemen op kampeertrips of naar het strand.

  6. Gasbarbecues zijn relatief goedkoop. Bekijk het assortiment gas barbecues van MaxTotaal eens. 

 

Recept voor curryworst

Heerlijk om op de barbecue te bereiden is een curryworst! Het is heel gemakkelijk om thuis je eigen curryworst te maken. Het enige wat je nodig het zijn wat basisingrediënten en een beetje tijd. Meng gemalen rund-, varkens, of lamsvlees in een kom met kerriepoeder, zout, peper en eventuele andere gewenste kruiden. Vorm van het mengsel kleine worstjes. Als je wilt, kun je een darm (de darm van een dier) gebruiken om de vorm vast te houden, maar dit is niet nodig. Bak de worstjes op de barbecue tot ze helemaal bruin en doorbakken zijn en serveer ze met currysaus, groente en aardappeltjes voor een complete maaltijd. Eet smakelijk!

 

https://www.maxtotaal.nl/