Abels Transportation
Image default
Offers

Begin de dag met een shake!

Eiwitpoeder is een essentieel poeder voor veel sporters. Je hebt er vast wel eens van gehoord of gebruikt het zelfs al. Als je het nog nooit eerder hebt gebruikt is het handig om er iets van te weten. Uiteraard kan jezelf beter verdiepen ook geen kwaad als je al dagelijks een shake drinkt. Het kan namelijk zijn dat je niet de juiste hoeveelheid gebruikt om spiermassa op te bouwen en dat is natuurlijk erg jammer! Zeker als je jezelf elke dag in het zweet werkt in de sportschool. Wil je dus meer weten over de voordelen van eiwitpoeder? Lees dan snel verder, want we vertellen het je graag!

 

Alle voordelen op een rijtje!

Je hebt meer eiwitten nodig als je veel sport, dat is iets wat zeker is. Maar waarom is dat? Nou, eiwit zorgt ervoor dat de spieren die je langzaam afbreekt tijdens het sporten, sneller herstellen. Als gevolg hiervan bouwen spieren sneller op. Bovendien kan eiwit helpen bij het afvallen. Dit komt doordat de spijsvertering wordt vertraagd, waardoor je langer een vol gevoel hebt. Het is iedeaal als je de hele dag door honger of trek hebt.

 

Veganistische eiwitpoeders

Eiwitten komen vaak voort uit dierlijke producten. Maar dat is niet altijd het geval. Veganistische eiwitpoeders kunnen gemaakt worden van normaal eiwitrijk voedsel zoals erwten, sojabonen, pompoen en hennep. Elk ingrediënt heeft zo zijn eigen voordelen, je hoeft alleen maar het ingrediënt te vinden dat je het lekkerst vindt! Smaken worden meestal beter gemaakt door smaakstoffen toe te voegen. Een voorbeeld hiervan is chocolade eiwitpoeder, zo krijg je het idee dat je een milkshake drinkt, maar dan wel een veel gezondere versie!

 

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden naar vegan eiwit poeder? Kijk dan eens op de website van Superfoodies! Op deze site vindt u meer informatie over verschillende vitaminen en mineralen. Ook kun je kiezen uit veel verschillende smaken eiwitpoeder. Ideaal als je niet kunt kiezen of houd van veel variatie! Heb je nog vragen over de producten van Superfoodies? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met een van de experts!

https://superfoodies.nl/