Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent

All Dent is dé partner op het gebied van praktijkinrichting voor uw tandheelkunde praktijk! We helpen vanaf het idee, helemaal tot aan de realisatie van het concept. We kunnen met u meedenken, en samen komen we zo tot een inrichting die aansluit op uw wensen en goed zal werken wat betreft efficiëntie in de werkomgeving. We kunnen helpen bij het compleet nieuw opstarten van een praktijk, maar ook bij een vernieuwing van de huidige praktijk. We nemen het gehele proces uit uw handen, u kunt bijdragen in het doorgeven van specifieke wensen en ideeën die u graag terug zou willen zien in het conceptplan.

Waarom All Dent?

Bij All Dent ligt de focus vooral op onze klanten, en onze klantvriendelijkheid. De klant is eenmaal koning! We zijn een familiebedrijf, en vinden een goede relatie het meest belangrijke in ons vakgebied. Hoe zijn wij anders dan onze concurrenten? We onderscheiden ons met ons professionele serviceteam, die heeft namelijk ook landelijke dekking! Hierdoor kunnen we klanten helpen door heel Nederland heen, ongeacht waar u woont. Inmiddels hebben we al een heleboel praktijken kunnen vernieuwen of opbouwen, we bedienen er meer dan zevenhonderd sinds dit jaar.

Het team van All Dent

Bij All Dent werkt een zeer toegewijd team iedere dag weer om onze klanten naar tevredenheid te kunnen helpen. U verdient als klant gewoon onze volledige aandacht en service. Het maakt ons niet uit of u nu een kleine of grote praktijk heeft, we behandelen al onze klanten gelijk. Het grootste gedeelte van ons team heeft een technische achtergrond met veel vakkennis, hierdoor verlopen uw contacten met ons altijd soepel en prettig omdat ze vaak al snel u kunnen helpen met uw probleem. Onze technische dienst is een van onze grootste krachten, ze rijden door heel Nederland om technische problemen voor u op te lossen, en dat zo snel mogelijk natuurlijk!

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Op onze website staat wat uitgebreider hoe het hele proces van praktijkinrichting, en wat u bij iedere stap van ons kunt verwachten. U kunt ons ook altijd bellen.