Abels Transportation
Image default
Offers

Achteruitrijcamera’s voor alle bestelbussen

Er zijn veel soorten bestelbussen die allemaal andere vormen hebben. Wanneer u op zoek bent naar een achteruitrijcamera, kunt u wellicht verwachten dat het moeilijk is om de juiste camera te vinden. Achteruitrijcamera.nl heeft niet alleen het grootste assortiment aan achteruitrijcamera’s van Nederland, maar biedt ook een handig opzetstuk om de camera’s makkelijk op te monteren. Dit opzetstuk is een universeel onderdeel dat de montage op vrijwel alle bestelbussen mogelijk maakt. Daarnaast zijn er bestelbussen met een derde remlicht bovenop de bus. Dit remlicht is een ideale plek voor een achteruitrijcamera. Vervang simpelweg het derde remlicht door een remlicht waar een camera in zit.

Voor het achteruitrijcamera inbouwen en installeren en kunt u terecht op de webpagina van achteruitrijcamera.nl. Daar vindt u alle informatie. De website heeft duidelijke uitleg over hoe je een dergelijke camera dient te installeren. (Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger, hoe beter.) Ook kunt u het team van de webshop raadplegen voor eventueel advies over de: systemen, monitoren, accessoires, camera’s’ en sets. Maar geen zorgen; het installeren van de camera’s is helemaal niet moeilijk. Een camera kunt u bijvoorbeeld al voeden door de sigarenaansteker te gebruiken. Er zijn uiteraard opties om de bekabeling netjes weg te werken achter het dashboard.

Voor een draadloze achteruitrijcamera set kunt u ook goed terecht bij achteruitrijcamera.nl. De draadloze sets laten zich nog gemakkelijker installeren dan de sets met bedrading.

Niet alleen bestelbussen kunnen worden uitgerust met de camerasets. Ook vrachtwagens kunnen ermee worden uitgerust. Bij vrachtwagens is door de omvang vaak nog meer zocht nodig dan bij bestelbussen. Ook de dode-hoek-camera’s zijn namelijk erg belangrijk bij deze flinke voertuigen. Voor vrachtwagens zijn er camera sets die vier camera’s en een monitor bevatten. De dode-hoek-camera’s worden ver aan de voorkant bovenop de cabines geplaatst. Hierdoor heb je gelijk zicht over de gehele lengte van de vrachtwagen of vrachtwagen/trailercombinatie.