Abels Transportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

3 voordelen van kartonnen dozen als verpakking

Kartonnen dozen zijn hét verpakkingsmateriaal bij uitstek voor veel bedrijven. De hoogtechnologische constructie zorgt ervoor dat het materiaal een breed scala aan gewicht kan dragen, beschermt tegen vocht en biedt duurzame verpakkingsoplossingen. Bovendien zijn kartonnen dozen zeer kosteneffectief. Laten we een beetje dieper in de wereld van golfkarton duiken om nog meer te weten komen over een artikel dat zo vanzelfsprekend is voor velen.

Kartonnen dozen worden gemaakt van gebogen papier. Het is een vrij hightech oplossing die geavanceerde computer ontwerp en productiesystemen gebruikt.

Kartonnen dozen beschermen

Kartonnen dozen zijn een stabiel kussen voor om het even welk product. Het zorgt voor de veiligheid tijdens vervoer. Kartonnen dozen beschermen voorwerpen die worden verzonden of verplaatst. Afhankelijk van de benodigde bescherming kunnen kartonnen dozen in grootte en dikte variëren. Ook houden kartonnen dozen vocht uit de buurt van de producten, wat vooral belangrijk is voor voedingsmiddelen die lange levertijden moeten weten te weerstaan.

Kartonnen dozen zijn zeer goed aanpasbaar

De dikte van kartonnen dozen kan worden aangepast en bij Dozenhal.nl kun je een doos laten ontwerpen die een perfecte pasvorm heeft voor elk product dat je wilt verpakken. Bovendien kunnen kartonnen dozen verschillende coatings, behandelingen en lijmen krijgen en zelfs vlambestendig worden. De kartonnen dozen van Dozenhal.nl kunnen in meer dan 2.500 formaten worden geleverd. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden gevouwen in verschillende vormen om een perfecte pasvorm te genereren, passend bij elk bedrijf. Bovendien kunnen de kartonnen dozen door Dozenhal.nl worden voorzien van een opdruk.

Kosteneffectief en duurzaam

Dozen behoren tot de goedkoopste die er zijn. Zij vereisen geen hoge arbeidskosten of duur gereedschap om de dozen te vervaardigen en te vullen. Daarnaast worden de kartonnen dozen van Dozenhal.nl gerecycled en kunnen de dozen worden opgevouwen en opgeborgen voor later gebruik.

Eenvoudig te dichten

Kartonnen dozen kunnen op verschillende manieren heel stevig worden verzegeld door gebruik van metalen nietjes om het karton bij elkaar te houden, omdat het dik is en niet gemakkelijk scheurt als een pakketje op de grond valt of valt. Het oppervlak van een kartonnen verpakking sluit ook goed aan op tape of lijm, die kan worden gebruikt om de verpakking te verzegelen, waardoor karton rond een item blijft zitten tot het wordt geopend.

Neem gerust contact op met de professionals van Dozenhal.nl voor meer informatie.