Voordelen van een MacBook als refurbished

Abelstransportation

Wil je overstappen naar een MacBook? Waarschijnlijk ben je er al achter gekomen dat het kopen van een nieuwe MacBook erg duur kan zijn. Daarnaast is het kopen van een tweedehands MacBook voor velen ook geen optie, omdat het risico op een miskoop aanzienlijk is bij particulieren aankopen.

Wat is een refurbished MacBook?

In principe zijn refurbished MacBooks gereviseerde tweedehands MacBooks. Het verschil tussen refurbished en tweedehands is dat een refurbished Macbook grondig nagekeken, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd is. Bij Forza Refurbished krijg je ook nog een standaard twee jaar garantie en gratis laad accessoires meegeleverd. Hierdoor kun je gelijk gebruik maken van de MacBook en ben je ook nog eens verzekerd van een maximaal betrouwbare aankoop.

Je bespaart veel geld

De meeste mensen kiezen voor een refurbished MacBook vanwege de prijs. Je kunt namelijk tot wel 60% goedkoper uit zijn in vergelijking met de prijs van bijvoorbeeld een MacBook Pro. Maar dit is niet het enige voordeel van refurbished. Je levert ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu omdat de devices een tweede leven krijgen.

Refurbished is zeer betrouwbaar

Vrijwel alle refurbished leveranciers bieden garantie. In de meeste gevallen is dit een garantieperiode van één jaar. Enkele leveranciers bieden ook een garantie aan van twee jaar. Koop je een refurbished MacBook Air bij Forza Refurbished, dan krijg je standaard twee jaar garantie. Dit is zelfs één jaar meer dan Apple’s standaard garantie. Door een garantieperiode van twee jaar ben je dus ook ver na aankoop verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Treed er na aankoop alsnog een defect op? Dan kun je natuurlijk gebruik maken van de garantieperiode.  

Conclusie

Een MacBook kopen kan een erg dure uitgave zijn, zeker wanneer je kiest voor een MacBook Pro. Voor veel mensen is een tweedehands MacBook van een particulier ook niet altijd de uitkomst. Wees verstandig en kies voor een betrouwbare en betaalbare refurbished MacBook. Je bespaart veel geld en krijgt ook nog een standaard twee jaar garantie.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-macbook/