Profiteer van beukenhagen van eigen kwekerij

U kunt het beste ervoor kiezen om een beukenhaag aan te schaffen in de wintermaanden. Dan is de prijs het goedkoopste. Een beukenhaag kent diverse voordelen. Het is namelijk niet gek dat de haagplant aan populariteit wint en tegenwoordig vaker dient als erfafscheiding van tuinen. De beukenhagen, die u kunt kopen bij Beukenhaag Kwekerij, behouden namelijk het blad, zelfs in de winter. De bladeren worden dan weliswaar bruin, maar ze blijven in de beukenhaag zitten. Het is het hele jaar door perfect voor erfafscheiding, want de haag biedt volop privacy vanwege de dichtheid. In de maand april worden oude bladeren vervangen door nieuwe en dus kunt u het gehele jaar genieten van een praktische en mooie haag.

De verschillen tussen rode en groene beukenhagen

Als u van plan bent om een beukenhaag aan te schaffen kunt u deze het beste in de winter planten. Zoals u waarschijnlijk wel weet, heeft u de keuze uit groene en rode beukenhagen. Maar wat zijn nu de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee hagen volgens de specialist Beukenhaag Kwekerij? In principe verschillen de hagen niet veel van elkaar. Bij een groene beukenhaag worden de bladeren pas in april vervangen door nieuwe bladeren, waar dit bij rode beukenhagen niet het geval is. De rode beukenhaag heeft een luxere uitstraling. Doorgaans wordt deze haag vaker geplant in grotere tuinen, waar de groene haag vooral geplant wordt in rustieke en natuurlijke tuinen. Beide beukenhagen dienen uitstekend als erfafscheiding, want met beide hagen heeft u voldoende privacy.

Op zoek naar kwalitatieve beukenhagen? Ga naar de beukenhaag specialist!

Om lang te kunnen genieten van een beukenhaag, is kwaliteit en verzorging een belangrijk onderdeel. Het is verstandig om een beukenhaag aan te schaffen bij een echte beukenhaag specialist. Verzekerd van kwaliteit bent u namelijk bij Beukenhaag Kwekerij. Helemaal wanneer u een beukenhaag wilt inzetten als erfafscheiding, want een dergelijke haag moet natuurlijk voldoende privacy bieden. De kwaliteit kunt u zien aan de stamtakken. Als deze op de juiste manier uitgroeien, kunt u ervan uitgaan dat de haag van uitstekende kwaliteit is. Voordat u een beukenhaag aanschaft, kunt u hier natuurlijk samen met de specialist naar kijken. De specialist geeft u het beste advies.