Hoe weet u of de kwaliteit van uw PETfles goed is?

Het is logisch dat u wilt dat wenst dat de PETfles die u gaat gebruiken voor het verpakken van uw producten van goede kwaliteit is. Houd hiermee dan ook zeker rekening als u op zoek gaat naar een partner voor de productie van uw PETfles. Bij een bedrijf genaamd PET Power waarborgen ze de kwaliteit die bekend staat bij dit specifieke bedrijf. Zo wordt de Pet fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

De perfecte decoratie van uw PETfles

Na een jarenlang proces aan perfectioneren is uw eigen product dan eindelijk af. Er wacht u nog één taak: het selecteren van de perfecte verpakking om uw product in te verpakken. Een bedrijf genaamd PET Power kan u hiermee helpen. Een aansprekende verpakking zegt natuurlijk dan ook meer dan 1.000 woorden en kan ervoor zorgen dat de consument toch net overstag gaat om uw product aan te schaffen. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw Pet fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze Pet fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Een milieuvriendelijke Pet fles door het hergebruik van afvalproducten

Hoe zorgen ze er bij PET Power nu voor dat de productie van de PET fles zo milieuvriendelijk mogelijk gebeurt? Een belangrijk onderdeel hiervan, is het scheiden van restafval. Hier gaat men zorgvuldig mee om. Dit PET afval wordt opgevangen en opnieuw verwerkt binnen ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.