De meest veelzijdige NEN 3140 tester, u kunt er nog net geen televisie op kijken!

Goed, dat is misschien een beetje overdreven, maar het feit blijft dat deze tester uit de webshop meetmiddelen.eu uitstekend geschikt is om te controleren of uw project aan de eisen voldoet. Tot voor kort vroegen al deze verschillende testen weer om verschillende meetapparaten. Meetmiddelen.eu brengt daar nu verandering in met een nieuwe NEN 3140 tester, de SafetyPAT 3140. Met deze alleskunner bent u als keurmeester in staat om vrijwel alle gereedschappen, en aanvullend materieel te testen. Van elektrisch aangedreven gereedschap tot niet-elektrisch materieel zoals steigers, ladders en trappen. Zelfs aardlekschakelaars ontsnappen niet aan uw nauwkeurige inspectie met deze NEN 3140 tester! En met meer dan 50.000 geheugenplaatsen hoeft u uw werk ook niet te onderbreken om de data over te zetten op een ander medium. Dat werk sneller, efficiënter, en u heeft de zekerheid dat projectomgevingen, en de mensen die hier werken, veilig zijn.

Eenvoudig én veilig werken met deze NEN 3140 tester

Veilig werken staat altijd boven aan de agenda, waar u ook werkt. Feit blijft dat sommige sectoren simpelweg een groter risico op ongevallen dragen dan andere. En dat levert vertragingen en onveilige situaties op. De NEN 3140 tester van Meetmiddelen.eu brengt hier verandering in. De tester is in staat om zowel elektrische, als niet-elektrische arbeidsmiddelen te testen op veiligheid en betrouwbaarheid. De nieuwe software van deze apparatentester is bovendien de meest gebruiksvriendelijke die in de markt verkrijgbaar is. Daarmee gaat het testen van gereedschap een stuk sneller, en tijd is geld natuurlijk! Om het u nog makkelijker te maken kunt u de NEN 3140 tester, samen met een FLIR warmtebeeldcamera makkelijk in de webshop van Meetmiddelen.eu kopen.

Warmtebeeldcamera van FLIR kopen én training krijgen over het gebruik ervan

Een warmtebeeldcamera kopen is een ding, maar hoe weet u zeker dat u deze op de goede manier gebruikt? Zo is een warmtebeeldcamera van FLIR erg gebruiksvriendelijk, maar u moet wel kennis hebben over het uitlezen van de gegevens en weten hoe u accurate gegevens verzamelt. En dat is precies waarom u een warmtebeeldcamera van FLIR bij Meetmiddelen.eu komt kopen. Bij het aanschaffen van de camera krijgt u namelijk ook nog eens een gratis workshop ter waarde van €150,- aangeboden! Deze workshop heet ‘Verder met thermografie/warmtebeeld’ en u leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van uw nieuwe warmtebeeldcamera. Kijk voor de mogelijkheden snel op de website, u kunt de camera zelfs direct bestellen in de webshop! En kijk ook eens bij de cursussen waarmee u wordt opgeleid tot NEN 3140 tester!